Sunday, 16 September 2012

BlogkuVideo | Band Musik Guna Otot

Sape boleh kembangkan hidung, boleh gerakkan telinga...xramai kan yang diberi anugerah sedemikian, tapi sape yang boleh gerak2 perut...kempiskan perut, mesti ramai kan lebih lagi time lepas makan, confirm nak perut tu maintain macam sebelum makan hihihi...lebih2 lagi yang pakai baju ketat & sendat, pakai lagi baju adik...comfirm nampak perut yang boboyot tu hihihi.

Benda ni terjadi apabila disebabkan otot,korang ingat die leh gerak camtu je ke, badan kita ni penuh dengan otot...kat perut lagi lah banyak ototnya. Ada yang g gym sebab nak dapatkan sixpax, sixpax ke 1pax ke(untuk perut buncit) adalah asalnya daripada otot yang terbina, ade orang cakap tak gi gym dapat sixpax, tu mayb sebab ginetik die tak pon jenis rajin, rajin berkebun ke, siram pokok bunga ke, tu lah jadi camtu...lepas ni confirm ramai nak siram poko bunga mak die kan hihihi.

BKB semua boleh wat kat atas kecuali nak gerakkan telinga, kalau sape tau tolong ajarkan ye...letak komen anda kat bawah untuk BKB hubungi terutama perempuan coz BKB ni jenis pemalu, malu dengan lelaki hihihi. Kalau korang nak diet ke, nak tau camne cara nak bagi gagah perkasa ke boleh tanya kevinzahri, die boleh ajar korang nanti bagi gagah macam BKB hahaha. Tapi takut plak nak bagi berketul2 coz baca paper semalam...ahli bina badan tak cukup 'kuat', maybe sebab pengambilan dadah untuk bina otot  guna terlebih2 kot, ingat makin banyak makin cepat jadi sixpax ke.

So kalau korang nak tau, video ni memaparkan kegunaan lain otot kita selain menunjuk2 kat gegirl, korang ingat diorang tengok ke...diorang tengok duitlahhh.....oppsss...kuikuikui.


p/s: Dah boleh wat pancaragam gak nie

No comments:

Post a Comment