Sunday, 4 December 2011

Revolusi Wajah Manusia Kalau Kerja Tempat Sama

Kalau yang masih belajar tu anggaplah ini sebagai pedoman untuk anda hihihi....memang setiap orang kalau mula2 masuk kerja die punya semangat xyah cakaplah...berkobar2,berapi2,beruap2 orang kata. Yelah...sampai tempat kerja minggu pertama die lah paling awal,pak guard pon xperasan bila die sampai...pintu opis tu die yang buka....dah rajin sangat sampai tolong cuci opis tu sampai makcik cleaner xde kerja nak wat hahaha.

Biasalah....semangat mula2 kerja kn,lebih2 lagi yang first dapat kerja,kira first time krjalah.....silap2 die yang tegur bos"Bos,kenapa datang lewat"...hihihi. Tapi xpe kalau die still macamtu sampai pencen...tapi nie x,dah sampai 5-10 tahun....die datang time lunch hehehe(nasib bek BKB bukan tergolong dalam kaum nie). Nie ok lagi,cuba korang fikir kat orang yang kerja kilang....xke boring & jemu asyik mengadap benda yang sama bertahun2....kalau kerja bahagian pembungkusan duk bungkus lah kerja die bertahun2....last2 skali ngan kilang2 pon bungkus hahahaha....tapi selagi kerja tu halal BKB tetap sokong kerja korang...bungkus pon bungkuslah...janji rock...peace....
p/s: nasib bek sampai 10 tahun...kalau 30 tahun xtaulah jadi pe...yang 10 tahun pon dah jadi unta.

No comments:

Post a Comment