Sunday, 4 December 2011

I'm Gay

Bukan BKB ye....huhhh....BKB nie lelaki yang perkasa dan di gilai semua wanita segenap alam hahaha dan BKB juz kahwin ngan perempuan je. Camne cite Seksualiti Merdeka....dah senyap kn...dah settle dengan polis kn...yang peliknya camne lum nie senyap je....tapi nampaknya polis dah wat kerja diorang. BKB nak cite camne ekspirasi muka parents korang kalau diorang tau yang korang jadi gay,less,transeks ke....xke terkejut berut kena belacan diorang nanti...anak yang diorang lahirkan...cukup sifatnya...tapi memilih jalan yang salah,kalau korang yang jadi parents pon xnak anak korang jadi camnikan( BKB doakan zuriat BKB xde yang jenis camnie...Amin).

Pic yang last tu xboleh blah....

No comments:

Post a Comment