Wednesday, 7 December 2011

Mungkin Ini Artis Youtube Terbaru

Mesti berbulu Najwa Latif dengar kan, tapi nasib bek die orang Brunei BKB dengar..kalau xtercabar Najwa tu hihihi(disini ingin saya menekankan,Najwa Latif adalah die hard fan saya).Kalaulah budak perempuan nie jadi penyanyi...habis semua artis2 seantero dunia kalah....confirm BKB cakap...tumbs up 2-2 belah nie hahaha...Vokal Bukan Sekadar Hodoh pun leh down hehehe...budak nie memang xlayak nak masuk Idola Kecil coz suara die dah baligh. Kalau sape2 dengar naik bulu roma korang...dah lah suara die memang datang dari tekak orang cakap,xde nak kepit2nya....nie kalau BKB dengar lam tv & radio bez je artis kita nyanyi tapi tima live....hancur...hancur...lagu sendiri dihancurkan oleh owner die sendiri. Sebabtu kalau korang tengok live...de yang cakap sound system problem lah tapi yang sebenarnya memang suara artis tu sendiri dah problem hahaha.

Tapi pe yang BKB nak doakan supaya budak nie xjadi artis iaitu penyanyi coz bagi BKB bendanie xde masa depan...masa depan dari segi ape...dari segi akhirat...tapi kalau die jadi ustazah dan masuk pertandingan tadarus Al-Quran @ tilawah Al-Quran...BKB lah yang first jadi kipas susah mati budak nie...yeahhhhh.

No comments:

Post a Comment