Tuesday, 6 December 2011

Iklan Kipas Yang Melampau

Thailand ni BKB respect dan tabik spring lah kat diorang....coz kalau diorang wat iklan memang superb la. Kalau yang sedih tu memang meruntun jiwa BKB tengok...hukkk...hukkk...(jap nak lap man tear) dan kalu yang lawak melompat2 kucing BKB tengok hahaha. Die punya metapora memang melampau2...tapi kat Malaysia de gak iklan yang melampau2 nie...korang ingat lgi x iklan Gatsby tu...alaaa...iklan yang rambut yang boleh claps tu,melampau giler kan...BKB tunggu tu iklan tu kalau die kuar la kat tv hihihi.

Kalau iklan yang meruntun jiwa yang ada kat Malaysia...iklan yang berkaitan dengan rokok tu...skank pon de lagi kot kt tv walaupun jarang2...iklam yang amoi tu kena kanser mulut....sampai anak die pon takut nak tengok & cakap ngan mak die ( makeup & effect die memang jadi). Tapi tu lah...orang nie kalau nasihat camna pon susah die nak berubah selagi xkena dekat diri sendiri @ family die.

Oklah...korang layanlah iklan nie....kalau de yang xgelak tengok video nie sila komen hihihi...BKB confirm korang melompat 3cm dari aras lantailah kalu tengok.

2 comments: