Thursday, 8 December 2011

Budak Kena Buli Sebab Makan McD

Korang rasa yang ne sedap...Mc.D ke Burger King....diorang kat luar negara kalau wat iklan xde nya nak hasad dengki sangat....rilex je mengata kat pesaing sebelah. Janji pandai tarik orang datang dan makanan mestilah kena sedap (rasa nak g McD plak malam2 nie). Kalau dalam perniagaan nie, promotion mesti wat,xkira lah camne pon...BKB leh terima sesuatu iklan tu selagi die xmenghina agama, lebih2 lagi agama Islam. Tapi aritu kan de masuk paper yang McD punya makanan memang tahan lama sampai sebulan ke 2 minggu kalau xsilap....rilex orang tu makan...die cakap xsakit pon...kalau makanan lain leh berak cair lah orang cakap...keracunan makanan lah nanti. Kalau korang beli nasi lemak lepastu try simpan 2 ari,de rasa nasi lemak lagi x, BKB rasa de rasa yogurt kot hahahahaha.

Iklan nie kira adil lah...2-2 xnak mengalah...
                                                                              
                                                                                                Vs.

p/s: kiut budak tu,bila besar mesti hensem

No comments:

Post a Comment