Friday, 25 November 2011

Tahniah Harimau Muda

BKB tau yang BKB memang lewat sgt update sal ni...bz sangat minggu ni..tp game final tu BKB sempat tengok,orang ckap pe..wajib tayang n wajib tengok hihihi...final tu memang berdebar giler lh,BKB dah minta jgnlh sampai penalti...alahai kena gak penalti tu huhuhu....memang kena berterima kasih byk2 kt apex cz dpt selamatkn 2 penalti walaupn first penalti y die save tu sebenarnya kna tiang gol..tapi xpe...kita tetap juara.


Sepanjang game tu,korang mesti de xpuas ati kt Fakri kn smpai nma die pon korang carutkan(btul ke ayt ni),tp cuba fikir balik,kalau xde die utk game lum ni...kita xdpt g final...sbbtu Ong Kim Swee ttp jdikn die sbgai pilihan menentg Indonesia shgga game habis...myb mlmtu die xmnjadi walaupn bgitu byk pluang y kita dpt utk gol,tp bola tu bulat dan sebabtu lh game mlmtu amat menarik & team Malaysia juga Indonesia menjadikan die satu game y agk berkualiti lebih2 lgi diorang xnmpk pon letih walaupn kita tau y diorg mmg letih sgt2 kerana game tersebut agk lama.


Selepas game tersebut team Harimau Muda terpaksa blik mlmtu gk cz selang sehari de game antara Syria...utk kelayakan Olimpik...disitulh kita nmpak sgt Harimau Muda amatlh penat,dgn mcm perkara yang terjadi semasa dlm perjalanan dari stadium ke tempat penginapan dan ke airport...ye kita kalah dgn Syria iaitu 2-0,kita nmpk yang semua pemain hilang tumpuan terutama defends dan keeper...xpe Malaysia sudah diangkt keperingkt lebih tinggi di mata Asean yang kita gah....tahniah Harimau Muda...Tahniah Malaysia...Aummmmm..


P/s: Jangan lupa game dgn Bahrain ahad nie...tgok tu.


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment