Monday, 21 November 2011

Silat Gigit - 26th SEA Games 2011

Hanya di Indonesia....huhhhh...dah jadi Mike Tyson dah siap gigit gitu hahaha...memang lawaklah...yang xboleh blah,siap lari-lari ala cite Kuch-Kuch Hota Hai...lepastu sembunyi belakang pengadil dan menang. Mungkin ia salah satu teknik yang telah diajar oleh jurulatih die,kita xtau kan,jurulatih die cakap,"ko bla mata dah lebih dari pihak lawan,ko gigit c kit lepastu keliling gelanggang,confirm ko menang lah nnti",so kita semua xleh nak cakap pe lah kalau tu tenik bersembunyi diorang hehehe.


Kering plak tekak BKB duk ketawa dari tadi lagi, rupa2nya nak menang nie de pelbagai teknik,nie orang panggil teknik malu2 kucing....meowww. Myb game silat yang paling lawak BKB tengok,nasib bek xlawan dengan Malaysia,kalau x,mula2 nak start game tu dah bgthu awal2,"nak x kita main police and thief", memang diorang yang menang tp nie boleh dikira cara kotor xterancang,nape xterancang coz ingat xde orang rakam kot hihihi.

De satu game silat tu,lawan dengan Vietnam,cam yang lari2 tu tadi Indo vs Thai, yang Indo vs Vietnam lagilah lawak BKB tengok,de ke patut...yelah pasukan Indo dah kalah masa lawan dengan Vietnam,lepastu myb penyokong Indo xpuas ati sangat,siap bagi flying kick tu.....wachaaaaaa. Nie orang cakap masuk mulut naga,dah lah bgi flying kick lepastu landing betul2 kat pemain silat Vietnam,confirm jadi sayurlah mamat tu,lain kali korang bawa laser hijau je,kan senang hahahaha....mamat2 indo baik main lampu je,lagi selamat. 


Esok dah game final bolasepak antara Malaysia vs Indo,confirm2 yang team kita naik baracuda esok....alaaa...yang keta perisai tu,bek pemain kita naik keta kebal plak,takut dah xselamat je nanti,,,pe2 pon hope pasukan Harimau Muda esok menanglah....aummmmm.

No comments:

Post a Comment