Monday, 7 November 2011

Steve Ballmer Naik Gila

Korang kenal ke sape Steve Ballmer nie,die bkn Steve Job je. Mesti lum nie korang pernah gunakan Windows kan walaupun skank korang dah power guna Linux @ dah kaya guna Mac(org ckp org kaya je guna product Apple y kna gigit tu). Steve Ballmer nie ialah CEO bagi Microsoft Corporation sejak tahun 2000 lagi. Die nie dilahirkan pada 24 March 1956 kra sendirilah bape umur die skank....sebelum nie pe yang korang tahu Bill Gate CEO Microsoft kan coz kalau tanya budak2 sape y pegang Microsoft skank mesti ckp Bill Gate tp die mmg seorang founder bg Microsoft tu....gua memang respeklah sama lu.

Sebelum tu BKB nk tanya,kalau korang wt perangai gila2 orng ckp korang sewel kan hihihi....try kalau orang tu otak die dh la bijak,kaya plak tu dan wt perangai gila2,pe korang fikirkan sal die,mesti korang cakp yang die nie x sombong dan cuba menjadi mcm orang biasakan hehehe....kenapa cz itulah persepsi masyarakat terhadap seseorang....Video nie nak tunjuk y Steve Ballmer nie terkinjal2 atas pentas,masatu die de nak umumkan,xtaulah umumkan sal product baru ke nak umumkan gaji pekerja die huhuhu....tapi kalau tgok cara die memang xbetul (de terfikir kalau pemimpin kat Malaysia wat cmnie)....layanzzzz.

No comments:

Post a Comment