Friday, 18 November 2011

Cara Buang Windows Is Not Genuine Untuk Windows 7

"Awak-awak,nape tiba-tiba saya punya wallpaper gelap je,lepastu kuar kt bucu bawah,"windows is not genuine",lepastu xleh nak tukar wallpaper len dah,nape ye",berbicara seorang awek kepada hamba. Mesti korang rasa geli kan dgr ayat tu,BKB tau korang sebenarnya dengki hihihihi....

Korang tau alkisah camne die kuar benda tu,sebab utamanya korang punya windows xoriginal,lepastu gatal-gatal tangan nak update windows,lain kali...bila dah format tu...off je windows update tu,tapi kalau korang punya windows tu original,dialu-alukan je nak update,ori katakan hehehe.Oklah kita pergi benda yang paling utama,benda yang korang nak sangat,nak buang "windows is not genuine" tu.

Cara-cara semudah ABC sahaja hihihi.
A) Tengok dulu betul ke masalahnya sebab windows is not genuine...view seperti pic kat bawah ye
                                                                 Tengok anak panah tu
B) Kalau dah betul penyakitnya,kita gi pada next steps ye...download dulu software Remove WGA
C) Dah download lum,jangan duk gatal nak tengok steps lain ye kalau xdownload lagi hihihihi....kalau dah download tu install lah plak software tu,tu pon nak ajar huhuhu.
D) Lepastu bagi die running,kalau die suh tekan ok,tekan je ok tu ye..kalau de next ke tekan je,ok kalau dah wt semua tu,nak suh restart plak kan,ok restart dulu
E) Camne,de lagi xpenyakit tu,kalau dah settle tepuk tangan kat diri sendiri hehehe....nak tau dah settle ke lum, view balik de tulis lagi x windows is not genuine kat wallpaper tu...camne dah xde kan semudah ABC...ehhh terlajak plak...semudah ABCDE

p/s: jangan duk gatai2 nak update plak windows tu balik  

1 comment:

  1. kenapa dia keluar ayat nie " unable to find your Winlogon.exe process. Please check that no other security programs is preventing RemoveWGA from accessing your process " help plizzzz

    ReplyDelete