Wednesday, 2 November 2011

Salah Masuk Toilet

Lum korang layan video nie,korang pernah tersilap masuk toilet,ye lah nak cepat2 kan...benda dah xboleh nak tahan...masuk je nak melepas termasuk toilet ya lain jantina dari korang,xke rasa termasuk balik benda yang korang nak melepas tu hihihihi...kalau tersilap yang nie BKB xpernah alami lagilah,setakat nie tempat yang dituju betul lagilah kalau x,boleh buruk muka ku nanti hahahaha.

Tapi kalau situasi BKB pernah kena,memang BKB termenung kejap BKB hahahaha....benda nie terjadi masa BKB sekolah dulu,masa tu BKB baru turun dari keretapi,nak g mana ntah...dengan cool dan confidennya BKB g lah toilet,masa tu rasa nak buang air yang small matter je hihihi...depan toilet tu BKB tengok de brader jaga(muka dh mcm taiko,botak plak tu),masa tu harga masuk toilet 20sen lagi,skank kebanyakkan dah 30sen kan huhhh...BKB bayar dan masuk lah toilet,xkan kuar plak kan,msa msuk tu BKB tengok de perempuan free hair,pkai baju blink2 lagi,ala2 gemerlapan gitu....dia punya dupdap...dupdap jantung nie,kan jadi kes lain plak,tiba2 teringat kucing kt kg,sape lah nk jaga die nnti kalau BKB masuk penjara.

Tapi yang peliknya perempuan tu tengok BKB bukan ketakutan ke tapi siap senyum meleret lagi....BKB dah kelam kabut kuar dari toilet tu & tanya brader tu...."bang...ni toilet lelaki kan",....brader tu jawab.."yep,nape nya,kat atas tu akn de orang lidi xpakai skirt,so lelaki lah".."abistu nape de perempuan dalam tu,die silap toilet ke"....brader tu siap ketawa lagi.."xdelah,tu spesis kita gak tapi yang jenis boleh bertukar hahahaha....tu bapok lah tu".....aduiii...kena BKB aritu...kalau camtu die senyum coz nak ambil kesempatan kat BKB lah nie. Nasib bek BKB sampai skank teruna lagi...auwwwww.

No comments:

Post a Comment