Tuesday, 1 November 2011

Penat Oh Penat

Malam nie rasa nak bercoret2 c kit cz tengah tunggu orang nie,boring2 tu leh gak pos sepatah dua kata hihihi..korang pernah x rasa penat,ye lah penat y teramat la sangat...penat y sampai xboleh nak ucap dgn kata2.Kalau korang pernah alami semua tu mest tau camne rasanya kan.

Jadi jalan y paling selamat dan menyeronokkan y harus kita ambil ialah TIDOR hehehe(huruf besar c kit)BKB rasa tu lh jln y terbaik kan,ye lah klu dapat tidor energy semua cas balik,berion2 positif masuk nnt hihihi,de orang cakap kalau baby tdo pling minima pon 12 jam cz baby nie tau tdo mkn tdo mkn je krj die,nak h shopping xboleh cz budak2 xleh pegang duit byak,nak g gym pon xboleh,klu dah berketul2 nnt xkiut miut lah baby tu nantikan hihihi....nnt org pggil bapak baby plak.

Bagi orang dewasa cam kita2 ni perlu 5 jam pon ckup,klu lebih lgi baik cz klu 5 jam tu otak dan badan kita dah sedia utk kerja dan digunakan...korang tau x,klau kita tido tgahari tu memang sesuatu y amat manfaat dan berbaloi,nape..salah satu sebab ia sunnah Nabi Muhammad S.A.W,satu lgi otak kita dpt rehat dgn secukupnya klu ikut saintifik pon,umpama tido sepuluh minit macam tido sejam,senang kan Allah bgi kita pahala dan bez plak tu tdo huhhhu...

Oklah,BKB nk gerak dulu,dah sampai dah orang y BKB nk jumpa....pe2 pon mlmni korang tdo awallah,jgn memanjang nak on9.....bebyeee.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment