Sunday, 30 October 2011

Karemover: Tool Untuk Complete Remove Antivirus Karpersky

Tool nie Karpersky y watnya,so bndanie halal,xyah risau nak cari crack ke,path ke cz bndanie xperlu hihihi,mcm iklan putar,jilat dan celup gitu.

Kita start dengan mukadimah dulu ye,apa itu Karemover,ok....korang pernah x guna antivirus Karpersky,klu korang pernah mesti korang pernah install kan bndani(tanya soalan bodoh dh hihihi). Karemover nie digunakan untuk membuang semua file dan data yang berkaitan Karpersky y kita pernah install dlu,die mcm btul2 nak bg file berkaitan karpersky clean dalam deskstop atau laptop kita.

Coz de sesetengah orang tu apabila dah boring guna antivirus nie,rasa gak nak guna antivirus len kan,ttpi bila kita dah uninstall,de gak file y tertinggal,klu tgok kat program file kat (C:) mesti de,lpstu try delete file tu cara manual,confirm xdpt kan,de nak minta permission dgn admin lah walaupn xde pon wat as permission kan. Lagipun bila dah remove smua data,xde lah tertinggal baki2 file tu,nnti wat load je kan,bek buang je,so klu sape xpernah pon install antivirus Karpersky,korang leh download,stanby kot2 de awek ke,makcik ke,anak2 sedara mnta tolong nnti,mesti korang nampah gagah perkasa di mata diorang nnti hahahahaha.

Link die Removal Tool For Karpersky,nnt cri Karemover.exe ye kt c tu,bru dpt download.

No comments:

Post a Comment