Tuesday, 4 October 2011

Jangan Bersedih

Jangan pulak korang baca post ni nak bersdih plak kn hihihihi....buku nie BKB de bli,BKB sbnarnya xminat sgt yang buku2 xde pic nie,cam Naruto ke,One Piece ke layan gak kan hehehehe,tapi aritu BKB de terbaca kat mana ntah yang ckap buku nie sesuai  klu kita rasa sedih ke susah hati ke cz buku nie mengajar kita macam mana untuk menerima sesuatu seadanya.Ia mcam nak bgth yang kita bukan lah seorang yang looser,bkn seorng yang lemah,miskin,hina & byk lagi perkara negatif coz de lagi orang yang kurang kemampuannya dari kita.

So...komen BKB sal buku nie(walaupn xabis lgi bca hehehehe) yang buku nie btul2 brguna,blh bca byk kli cz die bukan mcm novel jz utk skli cz buku  nie motivted kita supaya terus hidup & jangan berputus asa....BKB arap sesangat kt korang,carilah buku ni tau...lupa plak,dlm bhsa Arab die...La Tahzan....lgipon die de byk versi,y BKB letak pic tu jnis BKB pnya hehehehe...

No comments:

Post a Comment