Wednesday, 26 October 2011

Hormati Orang Tua

Camna,dh prepare smua ke,esok depavali iaitu perayaan bagi agama hindu,y xsambut perayaan nie pon happy gak kan...yelah dpt cuti hihihi,tp kat Sarawak xde cuti kan utk depavali die...myb kt sna kurangnya bangsa India tp dh 1Malaysia,cuti lah SeMalaysia gak....pooorahhhh. Tapi BKB memang minat gila kat pelakon Tamil nie Rajinikanth...fuhhhhh...memang smart,tiptop & up2 and away lah smua lakonan die lebih2 masa wt gerakan,confirm zuppppp....zuppppp...bunyinya. Lagipon lakonan die xboring sgt,klu byk aksi BKB boleh terima tp klu menyanyi je BKB msti nak ttup je TV tu,dh meleret2 lebih2 lagi menari tu cintan cintun....xsuka-xsuka.

Dulu BKB ingat Raya Puasa & Tahun Baru Cina je orang main mercun,Depavali pon orang main mercun gak ye.....yelah nie kwasan umah BKB tengah bising kot ngan bunyi mercun nie,redha je lah,skank time diorang....time kita diorng ok je huhuhu(amaran:mercun barang terlarang). Nanti esok nk g jalan raya umah diorng lah,agak2 dpt duit raya x,klu dpt capati pon ok,BKB bedal je hihihihi.

Oppsss....tershashul plak,lari tjuk entry hehehe,korang y beragama Islam ke Buddha ke Hindhu ke mesti belajar hormati orang tua kan dan xlupakan adat ketimurankan....my name is Sally...sebenarnya Saleh,nie untuk bapoklah hahahaha...nama elok2 mak ayah letak,panjang berjela plak tu,last skali ciput je nma die nk org pnggil...pe kes hihihihi.....video nie cmtulah nak tunjuk wlau moden n canggih kita di zaman nie,adat kita tetap perlu jaga smpai bila.....zupppp....zupppp....Rajanikanth the bos....layanzzz.
p/s: Hormati orang y lebih tua

No comments:

Post a Comment