Tuesday, 25 October 2011

Hitler Marah Tiket Naik Harga

Tengok...org Jerman pun tgok liga bola sepak kt Malaysia tau hihihi, yelah,xmarah cmne die klu tiket naik smpai cmtu skali, seingat BKB dulu,2 thun lepas masa Kelantan vs N.9,harga tiket dah nek gk, dri RM20 ke RM30,tu pon dh 50% naik....pe kes,nie naik smpai RM50,maknanya 150% lah naik die...aduiii,cmne nak maju bola sepak Malaysia kalau selalu ada isu kontroversi cmnie,myb salah satu sebb rmai penyokong yang xberpuas ati ialah final nie main kt Selangor. Yelah game final nie antara Terengganu vs N.9,npe Shah Alam jd venue nya kn. Ramai gak yang xberpuas ati cz padang bola kt Stadium Melawati Shah Alam tu padang die dh mcm padang ragut,diorng y ckp bkn BKB ye huhuhu( i xbersalah tau),BKB pernah gak tgok game kt situ dulu,mmg padang die xok tp xlah smpai tahap padang ragutlh cuma struktur padang yang agak becak y boleh menyebabkan pemain gak y skit nnt & game pon myb agak slow sikit cz diorng msti main berhati2 kan.Nie BKB letak pic y diorng duk provok2 sgt tu tp BKB tu masalah pengurusan padang bukan FAM tp negeri tu sndri..layan je ye tnpa perlu de sentimen kenegerian.


Apa-apa pon FAM myb de sebab die wt mcmtu kan tp klu boleh diorang kna fikir rakyat Malaysia y kurang berkemampuan,myb penyokong N.9 xde masalah sgt bg diorang tp cuba fikir masalah kt penyokong Terengganu,tiket bola dh la Rm50,lpstu tambah dgn pengangkutan tambah lagi dgn makan minum diorg plak,dh dekat rm300 de kot,diorg dtg dri jauh utk menyokong pasukan diorng,tnpa diorng kosong gak kn stadium tu hihihi...

Tiket pon nk dijual esok & BKB dgr myb de demonstrsi kot nk mnta trunkan harga tiket....InsyaAllah dpt,tp tu lah,klu xdpt gk kurangkan harga tiket tu, BKB harap sgt ngan korang wt baliklah kerusi sorang satu,kira g sna dpt kerusi satu hehehehe.....majulah sukan untuk______korang tambh sndrilah tmpt kosong tu.Layanzzzz...

No comments:

Post a Comment