Monday, 24 October 2011

Drop Test : Iphone 4S VS Samsung Galaxy S2

Aku kaya...aku kaya...rasa nk giler jap tgok video nie,kaya giler diorang, nie mesti duit xabis guna so xtau nak wat pe2 g bli lah iPhone 4S dan Samsung Galaxy S2,lpstu buang....kayakan diorang....memang kaya siot. Tapi keputusan video nie memang agak ngeri,knpa ngeri....ngeri cz tengok hp yang crack....hp y mahal telah crack...xngeri camne (semput jap).

Diorang wat drop test nie mayb nk huraikan mitos untuk menunjukkan hp mana y lebih bebal, yelah lempar plak ketinggian aras bahu,xbebal camne hp tu....mesti masa hp tu odw nak jatuh ckp...."what happen...aaaa....help meeeee"gedegang lpstu kiok hahahaha. Keputusan memang BKB dah jangkakan klu tengok design dan material yang digunak kedua-dua hp nie, yelah kt Youtube dah berlambak letak video perbandingan antara Android dgn IOS so diorang nak gak wat perbandingan, so drop test lah jawabnya huhuhu....layanzzzz.


p/s: SIRI mesti sakitkan hihihi,sabar ye SIRI

No comments:

Post a Comment