Monday, 24 October 2011

Cara Meniru Paling Canggih

Sape pernah meniru,rise ur hand...Oooo...xngaku ye hihihi,yelah sape nak mengaku kalau wat salah kan,baby pon xmngaku kalau die wat salah, siap geleng2 gitu. Kite kat Malaysia nie mempnyai banyak jenis exam kan,klu yang jenis besar2 tu cam UPSR,PMR,SPM dan STPM, macam kalau yang belajar dekat U pon de exam die gak,mid term dan final exam, sampai bila2 kita de exam cz Allah akan bagi ujian kat kita cz untuk kita dpat pahala dengan mudah :-).

Nie BKB nak cite satu rahsia, dlu masa BKB ambil PMR ntah thun brp,xigt dah,BKB de duk belakang sorang awek nie,die usha BKB tau,BKB tau die usha BKN bukan sbb BKB nie hensem tp sebb BKB nie bijak,nnt senang die nak tiru hahahahahaha(angkat bakul jap),BKB pe lagi layan je lah cz die xtau yang sebelah die tu de budak bijak tp die xtau hahaha...kira time exam BKB minta tolong die tiru orang sebelah & BKB plak tiru dei,pndaikan....pe orang cakap,sambil menyelam minum air kan tp jangan plak smpai kembung hihiihi.

Tu cite dulu,skank dh insaf dah sikit tp korang pernah tengok x cara meniru yang teramatlah canggih sampai xlogik pon de...fuhhh,klu de sape2 wat camnie BKB memang respeklah....tabik spring orng ckap. Teknik menggunakan gabungan canggih dan bijak hahahaha.


p/s: Meniru itu berdosa ye

No comments:

Post a Comment