Monday, 24 October 2011

Cinta Muka Bulu

Korang baca leklok tajuk tu,nnt de plak y kecewa kan hahahaha.....berbulu BKB dgr lagu nie....aduiii,sape dgr lagu nie confirm skit perutlah,rasa geli2 gitu hihihi.....yang sebenarnya BKB xsuka lagu Cinta Muka Buku tu....myb sbb suara die kot,mcm anak sppu BKB je y nyanyi,bila de kt pasaraya sal lagu nie,msti mood BKB down kjap hahahahaha(maaf ye Najwa tp u cute lah),bila BKB dgr je Cinta muka bulu nie,BKB dh rasa terdown2 lagilah,sape2 y de bulu kaki pon rsa mencacak je kan huhuhu.

Tapi lagu nie BKB dgr yang diorang mnta izin dlu dri Najwa nk wat parody, yelah kebnyakkan lagu yang fofular mmg di parody kan cam cite KL Gangster de gak parody die kn,maknanya lagu die femes gitu hihihi( puji bukan suka ye),y xthan tu awek lam video cinta muka bulu nie mngancam giler,lagilah BKB berbulu-bulu tengok.

Pe2 pon video nie memang bez,klu tgok skali xckup,korang leh tengok 2 kali,klu 2 kli xckup gak,korang download lah lpstu tgoklah brp kli pon hahahaha.....so...layanzzzz.


                                                                    Versi: Berbulu-bulu

                                                                           Versi asal

No comments:

Post a Comment