Wednesday, 19 October 2011

Kelar Bayi Hingga Usus Terburai

Maaf kalau de sape2 cari pic nie cz BKB memang xletak pic nie,lagipun bndanie nampak xelok klau dipertontonkan coz membuka aib orang nie sesuatu perkara yang Allah xsuka malahan Allah pon tutup aib kita kan supaya orang xthu pe aib kita....tapi tu lah manusia,wlau telah ditutup oleh Allah ttpi mereka sendri ingin buka dan tunjuk kt orang lain.
Cuba korang tengok balik,berlambak dah video 3gp anak melayu yang agak lucah,yang mempelihatkan auratnya, yang kepada tunjuk auratnya seperti seksi sangat tu satu tp klau yang wat video y lucah tu pulak mcamnne,dengan berlambak2 de kat kedai lpstu nak transfer pon mudah,share guna bluetooth pon leh....dunia,pe nak jadi dengan dunia kan,skank tengah kecoh sal cite Klip 3gp,cite tu lebih kepada nak memberi pedoman kepada orang lain supaya berjaga2 tetapi bgi BKB banyak cara lain yang diorang bleh wat,bnyak cite yang diorang boleh filemkan utk bgi nasihat,mcmne klu cite nie ditonton kepada anak2,budak2 bawah umur,mungkin pada mereka buka pedoman tetapi inspirasi kepada mereka utk melakukannya,korang nak mcamtu.....ye...ye....bndatu akan ditapis,kt pawagam akn diletakkan 18SX,ttpi klu vcd/dvd dijual dipasaran terutama dvd haram,de sekatan kat situ,orang jual dvd haram pon xleh sekat sepenuhnya,nak sekat yang jual dvd 18SX,lagilah kan hehehehe.....
Uikkkk....terlebih sudey,kna tukar tjuk entry nie hehehehe,kembali pada tajuk asal,yang BKB dengar & baca,ibu aka pembunuh kepada bayi comel nie umurnya 16 tahun,disebabkan pakwe aka jantan xguna nie xnak bertanggungjawab pada kandungan perempuan nie,perempuan nie telah bunuh anaknya dengan mengelar sehingga terburai usus anaknya,bnda ni terjadi di asrama sekolah tersebut.
So......klu berdasrkan cite nie masing2 nak salahkan masing,perempuan aka pembunuh,pakwe die aka lelaki xguna,family @ pihak asrama/sekolah cz tiada pemantauan kan,tapi yang perlu kita kesahkan sebenarnya knapa baby yang sebegitu comel perlu terima akibat tu....adilkah dunia....

p/s: rasa sebak plak wat entry nie

No comments:

Post a Comment