Friday, 10 June 2011

Kalaulah kita ada semua power superhero

Entry nie memang power hahahahaha....BKB dari dulu lagi nak power2 nie, start dengan Gaban, lepastu Power Rangers, Cybercop, Jetman, Ultraman dan Tomatoman, yang Tomatoman nie lagi power, tapi die sayur je kot hahahahaha.....kalau koranglah,pe yang korang nak, kira kuasa yang korang paling nak sangat, kalau korang tanya Blogburuk, Blogburuk nak poket Doremon je coz macam2 de dalam poket dia nak kuat ke nak kaya ke nak kecil ke nak besar ke semua ada, cakap je....janji de poket tu dulu huhuhuhu...ke de jual kt mana2 kedai...kalau de tolong beli kat Blogburuk satu hahahahahaha.....
Nie iklan dari Firefox, dah lama dah,2007 punya iklan,tapi memang bez.......dengan tangan korang,korang leh wat macam2.........yang paling bez masa tangan die jadi mesin jahit.....fuhhhhhhh...xsampai 5 minit, siap baju....layannnnn....

No comments:

Post a Comment