Sunday, 12 June 2011

Final Piala FA 2011 - Terengganu juara

Tahniah Blogburuk ucapkan kepada team Terengganu kerana menjuarai piala FA 2011, pe2 pon pasukan Kelantan tidak payah bersedih coz de lagi peluang hehehehehe....biasalah adat permainan de menang dan kalah (Blogburuk sepak bola pon xpernah kena huhuhu). Blogburuk tengok gak bola gitu-gitu je coz de kerja tadi, memang menarik game tadi walaupun de gak slow2 c ki.
Okay dah habis dah sal bola tadi,sape yang menang pergilah bersorak dan sape yang kalah kena bersyukur coz dapat gi final berbanding team lain.....kan...kan...,Blogburuk nak cite benda lain yang xde kena mengena dengan bola....
Korang rasa korang nie kategori orang yang bijak x,Blogburuk xdelah bijak pon tapi kategori pandailah hahahaha(angkat bakul sendiri plak)...de x korang wat benda giler2 @ benda2 bodoh......huhuhuhu...kalau korang wat salah korang mengaku x, ala sape yang kencing xkan die nak mengaku kot hahahahahaha.....tapi Blogburuk mengaku, Blogburuk kan baik orangnya....so kalau wat jahat lain kali jangan mengaku kalau nak dosa lah huhuhu..
video

No comments:

Post a Comment