Friday, 10 June 2011

Jumaat datang lagi

Hari jumaat merupakan hari yang dihormati dalam agama Islam, kalau boleh setiap malam jumaat pun bacalah Yasin ke,dapat gak pahala. Hari jumaat nie merupakan penghulu bagi hari,jadi kalau sape2 yang banyak beramal pada hari jumaat, berlipat gandalah ganjaran pahala seseorang itu(macam ustaz amirul plak huhuhuhu). Tapi Blogburuk xpaksa tau, kalau korang nak pahala lebih, beramal pon kena lebih gak lah(macam pesan untuk diri sendiri je hehehe).
Nie entry berkaitan jumaat gak, korang pernah dengar lagu Friday, ala si Rebecca Black yang nyanyi tu....friday....friday....xingat dah, lagipun Blogburuk bukannya pandai nyanyi pon hahahahaha.....nanti jadi syair berhantulah,nanti de juga yang tido bawah ketiak mak malam2 nie hahahaha...., korang pon tau yang lagu tu popular coz die xsedap(xsedap pon leh popular,de can Blogburuk pon wt lagu gak huhuhuhu). Okey je die nyanyi tapi lirik die yang xboleh blah....korang layanlah video nie
tapi bagi Blogburuk,lagu dari perempuan Melayu terakhir kita nyanyi lagi bez dan syok.....siap geleng2 kepala, Blogburuk rasa yang die salah seorang peminat fanatik si Rebecca Black atau pembenci fanatik si Rebecca nie....hehehehehe, tapi memang layanlah video die....jumaat....jumaat....

No comments:

Post a Comment