Monday, 4 February 2013

BlogkuVideo | Asal Baby( Iklan Kia Sorento)

Iklan yang agak cool dari Kia Sorento, seorang anak bertanya dari mana asalnya seorang baby, habis ayah die kelentong. BKB rasa kalau korang kahwin pon nanti macam ini lah yang korang akan bagitahu anak korang kan hihihi.

Kadang-kadang seorang budak yang kecil akan bertanya soalan yang agak dewasa. Jawapan dan cara pemberitahuan mestilah betul, supaya tiada salah faham berlaku, coz budak-budak mudah percaya apa yang parents diorang ceritakan nanti.

video

p/s: BKB rasa nak kahwin lah plak hihihi

No comments:

Post a Comment