Sunday, 22 January 2012

Baby Yang Awesome

Baby...uiiii...sukanya,BKB memang alahan sikit kat baby nie...alahan rasa nak cubit pipi baby,rasa nak tarik hidung, nak bagi besar telinga die,main2 kat cuping telinga baby...perangai BKB lagi satu, suka usik baby sampai die nangis,lpastu lari hihihi, tu biar mak die settle suh die senyap....lps die senyap,BKB gi lagi, bagi die nangis lagi hehehehe...sempena kejahatan BKB keatas baby2 yang comel nie, BKB nak tunjuk pic baby yang awesome....sukanya...sukanya...


                                  " Hahhh...xgol!!!!,elok dah aku bgi corner tadi....camne leh xgol"




                                            "Tuan puteri mana yang bertuah dpt I nnt,mimpi jap"



                                        "selalu minum susu je,ari2 susu, arini minum air soda plak"




                                           "arrgghhh...Superbaby xkuat lagi....mami,nak shushu"



                               " semalam dah mimpi puteri,rasa xsabar nak dewasa,alaaa...cukanya"



                               "tau....tau saya cute, cukuplah ambil gambar,malu...dh la gigi de 4 je"



                                                    "seluar je besar tau, yang lain biasa2 je"




                                  "sape lagi yang paling photogenic...klu bukan saya ngehhh..ngehh"



                                       "alasan...selalu ckap susu dah abis....manaaa...nak gakkk".


                                        "hai adik manis, my name is Joe, U blh pnggil I abang Joe"



          "ari2 buang bayi...ari2 kes buang bayi....aku kena bendung masalah kaum aku nie,selalu dibuang merata2,xboleh jadi....patut bawa ke parlimen isu ini".




                                                    "pe tengok2,aku dah wat 300juta dah nie"



                                            "xkesah lah pe orang nak cakap,janji aku kenyang"




                                        kucing : "tolong...tolong...de baby raksaksa".
                                        baby   : "ishhh....sikit lagi....jgn lari"



                                               "huhhh....macho gak aku, body dah lah six pax"



                                         " tu lah,duit tu simpan,jgn nak joli sangat...nak beli pampers pon xmmpu dah parents saya nie, tgok sape yang merana, saya gak..."




                                                            
p/s: pic last nie BKB ambik lam fb mr.Bean...muka die xberubah pon...dari baby sampai ke tua hahahahha

5 comments: