Sunday, 30 October 2011

Tahniah N.Sembilan (Juara Piala Malaysia 2011)

Tahniah....tahniah....tahniah BKB ucapkan...hobing jang hobing katakan....xpe penyu xpe,anda tetap nelang. Mula2 pe y BKB tengok tau,penonton, knp BKB tgok penonton cz dgr cite ramai y nak pulau lah,xnak beli tiket lah,nak tgok astro je,tgok rtm je kt umah...pehhhh...die punya ckp cam xleh blah,last2 stadium pnuh gakkan,len kli xyah lah nk gebang besar sgt klu ati besar nyamuk je,dpt subsidi tiket terus sujud je kt tiket tu hihiihi...pe barang bai klu pndirian xtetap. BKB dgr y Terengganu dpt subsidi Rm25 & Negeri 9 dpt Rm15 sbbtu penuh tue...emm.

Kita fullstop dlu sal tiket tu walau kenyataan y menang ialah FAM hehehe. Klu korang buka FB skank mesti berlambak page sal "kewiraan" Sarbinee dijulang(jangan marah ye ganu kite), yelah BKB tgok de page,Terima Kasih Sarbinee,Sarbinee Wira Kita,Sarbinee Buat Gol Bodoh,Sarbinee Buat Gol Sendiri dam macm2 gaklah, Benda nie memang pernah terjadikan masa Daudsu dari Kelantan y sumbat gol sendiri,bermacam page y kuar utk hina die. Pe y BKB nampak kat sini kematangan rakyat Malaysia,y menang dijulang dan y kalah diherdik macam2,tahap pemikiran y rendah dan tidak rasional,xblh nak cari alasan y munasabah. Klu tengok pada game tdi,die pon bkn sengaja nak lepaskan gol dri Karatu kan,cuma kita perlu tahu y bola itu bulat,macam2 leh berlaku cuma kita je nk trima ke x. Tetapi gol dri Hai-O memang cantik,ala2 gunting lam lipatan kan(org ganu mesti xpuas ati gk kt die).

Setiap game perlu de menang & kalahnya kn,so result die 2-1.kemenangan kpd N.9...so atas kemenangan Nogori...BKB tujukan lagu y betul2 otai lah.....layanzzzzz.

No comments:

Post a Comment