Wednesday, 5 October 2011

iPhone 4S Release

Hukhukhuk....sedey gak bila BKB dengar Apple juz kuarkan iPhone 4S, klu 4S maknanya design die adalah sama dengan 4,klu camtu BKB dah terbantut lah nak beli nie cz selain dari spec die rmai yang titik berat kan design luaran die cz bru de umphhhh hehehehehe.So skank ni BKB tunggu masa Apple kuarkan iPhone 5 cz bru design die berlainan sedikit dgn iPhone 4.
Xpelah,kite hilangkan kejap perasaan sedey nie,kite cite sikit sal spec die yang mungkin boleh menyebabkan ramai yang berminat....bagi BKB, spec die mudah je,spec die lebih kurang sama dengan iPad 2,dual core processor iaitu A5 processor dgn dual core graphic dan 8mp kamera, model nie xbanyak sgt y model lum ni,so BKB rasa iPhone 4 myb harga die xjatuh sangat...tapi klu iphone 5 yang kuar myb harga die down giler.

No comments:

Post a Comment